KULTUR

Vind ikonisk regnbueflag i ægte flagdug

Selv om corona har sat en kraftig dæmper for de mange prides landet over, så skal du stadig flage imod diskrimination og had.

Firmaet Langkilde & Søn lancerer et regnbueflag i ægte flagdug, så alle nu med stolthed kan flage med et flag i allerbedste kvalitet.

”Vi har længe haft et ønske om at lave et regnbueflag i samme smukt vævede flagdug som vores Dannebrogsflag,” fortæller Nicole Langkilde, der sammen med sin søster Chantall Scott ejer Langkilde & Søn.

”Nu er vi så endelig klar med resultatet. Det ikoniske regnbueflag syet i ægte flagdug i de seks smukke farver,” tilføjer hun.

Konkurrence:

Du har nu chance for at vinde et af de nye regnbueflag i ægte flagdug.

Out & About udlodder i samarbejde med Langkilde & Søn et af de store regnbueflag i ægte flagdug, som måler 208 x 275 cm, samt fem små mere paradevenlige flag i nylon. De små flag måler 68 x 90 cm.

For at deltage i konkurrencen, skal du sende en mail til os, hvor du skriver navnet på den person, der skabte regnbueflaget i 1978, samt dit navn og adresse – så vi kan sende et af flagene til dig, hvis du er blandt de heldige. KONKURRENCEN ER SLUTTET og præmierne sendt til vinderne.

 

Du kan også købe regnbueflagene her.

 

Regnbueflaget, der siden 1978 er blevet et symbol for LGBT+-bevægelsen, er skabt af Gilbert Baker. Sammen med en aktivistgruppe håndfarvede han en række tekstiler og syede dem sammen til et flag, som de hængte op i Gay Community Center i San Fransisco.

De seks farver i regnbueflaget har hver sin betydning. Rød for liv, orange for helbredelse, gul for sol, grøn for naturen, blå for magi og kunst, og violet for ånd.

 

Læs også: Regnbueflagets skaber er død