KULTUR

Vind billetter til Crazy Christmas 2021

Foto: Thomas Petri

Out&About udlodder i samarbejde med London Toast Theatre 5 x 2 billetter til forpremieren på Crazy Christmas Cabaret 2021 i Glassalen i Tivoli, den 15. november kl. 19.30. Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@outandabout.dk og i emnefeltet skrive, hvilket år London Toast Theatre er grundlagt.

Efter at måtte aflyst Crazy Christmas-showet i 2020 på grund af corona-lockdown – og efter fire turbulente år med Trump og Brexit – tager Vivienne McKee & Co med tilbage til et lykkeligere årti: 80’erne!

Fra 1980 til 1989 var der en eksplosion af farverigt tøj, stort hår, store skuldre, diskotek, stoffer og forrygende TV-shows: Miami Vice, Dynasty, Dallas. Blændende popidoler, Michael Jackson, Madonna, Bowie, Abba og Elton John. Og verden blev ledet af en filmstjerne i USA, en britisk jerndame og en Glasnost Gorbatjov.

Nyd årets bedste Tivoli-rutsjebanetur, fyldt med melodier, vittigheder, slapstick, satire og masser af publikumsdeltagelse.

“TELL ME ABOUT IT” (Fortæl mig om det) er titlen på Crazy Christmas 2021. Som kan opleves i Glassalen, Tivoli fra 16. november 2021 til 15. januar 2022.

Konkurrencen slutter den 12. november klokken 18, og vinderne får tilsendt billetterne på mail fredag aften.

Billetter på Billetlugen

Se mere om forestillingen og teatres historie her