Tarm og Lem i knaldkamp

En anstændig “stadionplatte” indeholder en eller flere gode velstegte pølser. Dertil en kold fadbamse. Mon ikke, at Tarm har styr på pølserne til mødet med Lem?

Internettet koger, efter der onsdag blev trukket lod til den danske pokalturnerings første runde. Der er lagt op til en knaldkamp, når Tarm den 2. maj tager mod Lem.

De første runde af DBUs Pokalturnering tiltrækker sig normalt ikke den store interesse, men i år er anderledes. De to klubber Tarm IF og Lem Boldklub mødes i første runde, og det fik i dag Twitter til at koge.

-Og hvilken fantastisk mulighed for landets sportsjournalister og ordsnedkere!

Lodtrækningen er en gave til den lumre humor, og på Twitter er der allerede kommet flere gode bud på overskrifter efter kampen.

”Lem rystede posen i Tarm” – ”Lem skød med løst krudt i Tarm” – ”Tarm lukkede af for Lem trods massivt pres”…

Anderledes forholdt det sig hos de gæve medlemmer af de to fodboldklubber:

”Os herude, vi er ligeglade, og det vil de også være i Tarm, det lover jeg dig for. Vi mødes jo i så mange puljer og grupper og årgange, så det tænker vi altså ikke over,” fortæller formand for Lem, Malene Grøhn, til BT.

At det er lidt sjovt kan hun dog godt se.

”Jeg kan da godt se, når det bliver trukket ud, og alle ser det rundt omkring i Danmark, at det så giver en eller anden reaktion,” siger hun, og afviser selv at komme med lumre overskrifter. Men hun er alligevel lidt med på legen, da hun fortæller, at det er værst for dem i Skjern:

”Det er værst for dem, der bor i Skjern, for de ligger lige midt i mellem. Sådan plejer vi at sige – det er møj værre for dem, der ligger midt i mellem,” siger hun med et stort grin.

Samme bemærkning kommer formanden for Tarm IF, Poul Pagaard, også, og han har ikke noget imod, at kampen tiltrækker sig lidt opmærksomhed fra det øvrige Danmark. Tværtimod.

”Jeg synes, det er helt fint. Det giver noget opmærksomhed om kampen på en sjov måde. Hvis det ikke bliver for groft, synes jeg sgu, det er fint. Jeg kan jo også selv komme i tanke om andre hold, vi gør lidt grin med,” siger Poul Pagaard.

Hvordan det taktiske oplæg til kampen er vil de to trænere sikkert ikke ud med. Men mon ikke Tarm dropper opvarmningen, så det bliver sværere for Lem at bryde gennem forsvaret?