Sagen om chikane mod et lesbisk par i Mariager er droppet

I takt med, at Tulle stod frem i medierne, blev hun et kendt ansigt i Mariager, hvilket både bød på opbakning og afstandstagen fra den måde det lesbiske par levede på.
Foto: Bjarne Henrik Lundis

Sagen blev afvist på grund af manglende beviser mod den mand, der ellers var sigtet for hærværk.

Tulle Krøyer og hendes kone og deres to børn fra Mariager i Nordjylland var i flere måneder i udsat for grove chikanerier alene på grund af, at de var en regnbuefamilie. Byen, som i øvrigt er kendt for at være højborg for Pinsebevægelse.

Politiet havde også rejst flere sigtelse mod en 39-årig mand for hærværk og chikanerier mod Tulle Krøyer og hendes familie. Efter at Nordjyllands Politi i Himmerland har efterforsket sagen i over 8 måneder, er de nu imidlertid nødt til at droppe sagen. Politiet har nemlig ikke kunnet finde fældende beviser mod manden og har derfor været nødt til at henlægge sagen.

En afgørelse, som ikke kommer bag på Tulle Krøyer.

“Jeg ved, at jeg så manden i min have, men det har politiet så ikke fundet beviser for. Princippet i det danske retssystem, at det skal komme den sigtede til gode, hvis der er tvivl, og det bøjer jeg mig i støvet for”, har Tulle Krøyer udtalt til Nordjyske.

Hele sagen fra Mariager om chikanerier mod Tulle Krøyer og hendes familie fortæller forfatteren Bjarne Henrik Lundis om i sin nye bog “Må jeg være fri”, som udkommer på Forlaget Sidespejlet lige efter sommerferien