SAMFUND

Sabaah har fået ny bestyrelse

Sabaahs nyvalgte bestyrelse.
Foto: Amma Asare-Nyako

Sabaah, der arbejder for og med minoritetsetniske LGBT+ personer har valgt ny bestyrelse, der i den næste tid især skal arbejde med øget synlighed og tilgængelighed.

Efter en vellykket generalforsamling har Sabaah valgt en ny bestyrelse. Bestyrelsen består nu af syv bestyrelsesmedlemmer og en suppleant.

I organisationen, der siden 2006 har arbejdet med udfordringer, der er særlige for minoritets- etniske LGBT+ personer er man specielt stolt af, at det er lykkedes at samle en bestyrelse, der har den mest diverse sammensætning set i forhold til alder, køn, seksualitet, geografi, og etnisk baggrund.

Eksempelvis har Sabaah fået sit første bestyrelsesmedlem med indigenous-baggrund (oprindelig Inuk) og ønsker at bringe oprindelig folk på dagsorden. Den øgede diversitet og repræsentation styrker Sabaahs faglighed, og bestyrelsen har allerede mange visioner for året.

Den nye bestyrelse består af

Sandra Soliz (forperson),
Michael Bro (næstforperson)
Shahzeb Asif (kasserer)
Nor Karim (bestyrelsesmedlem) Nadia Atia (bestyrelsesmedlem)
Jalal Arabi (bestyrelsesmedlem)
Flavia Haule Jepsen (bestyrelsesmedlem)
Mariam Atris (suppleant, 2. kasserer)

Nye mål

Bestyrelsen vil den næste årrække arbejde med at styrke Sabaah som medlemsorganisation. Der skal arbejdes med øget synlighed og tilgængelighed for brugere og medlemmer på landsplan.

Men bestyrelsen har også fokus på at styrke den generelle trivsel og sundhed blandt målgruppen. Specielt skal der fokus på mental som seksuel sundhed.

I arbejdet med at skabe en bæredygtig organisation, har Sabaah fået en ny hjemmeside. På Sabaah.dk har organisationen også gjort det nemt for dig, at støtte dem økonomisk.

Herudover ønsker bestyrelsen at styrke organisationens sekretariat og sikre gode arbejdsforhold.

Besøg Sabaahs nye hjemmeside her.

Læs også: Massiv støtte til Checkpoint