KULTUR

Redaktionen anbefaler 14/8 – regnbuefællessang

Der er festlig fællessang på Storm Museum.
Foto: Daniel Rasmussen, Wonderful Copenhagen

Danmarks største Pride er i fuld fart. Copenhagen Pride har en konfettibombe af et program. Propfyldt med farverige fristelser. Hver dag, hopper en fra Out and About’s redaktions ned i gryden og kommer med en særlig anbefaling. Det kan være et af de helt store highlights, eller en af de små skæve. Det et jo ikke størrelsen, det kommer an på.

Hvad: Alsang i alle regnbuens farver.

Hvor: Gårdhaven på Musset STORM.

Hvornår: 14. august, kl. 17-18.00.

Så skal der synges og det sker sammen, i den hyggelige gårdhave på Musset STORM.

For enden af regnbuen er en sang. Eller flere. For den danske scenekunst har altid haft højt til loftet, når det kom til seksualitet, brud på normer og samlivsformer.

Sangvært er Jakob Steen Olsen, der udover sin lange karriere som teaterredaktør også er fast panelmedlem af podcasten Det vi taler om og ikke mindst medstifter af den berømte draggruppe Ask Helga.

Han har valgt en række sange, der hylder kærligheden i mange former, dobbelttydige sange, og ikke mindst – sange man bliver glad af at synge sammen!

Det lyder da ikke helt tosset vel. Han får selskab af musikformidler Mikkel Skovgaard, huspianist for STORM, der slår tonerne an til en mangfoldig fællessang.

For denne anbefaler kan fællessang noget særligt. En hyggelig måde at mærke fællesskab på. Husk, hver fugl synger med sit næb, så kom og syng, som lige den du er.

God fornøjelse.

Mere om storm Museum finder du her.

Læs også: Kom med på spændende LGBT+ byvandring