Pop-up-fester med Aarhus og Aalborg Pride

Den 2. april er dagen, du skal sætte kryds ved, hvis du ønsker lidt pride-stemning i dit liv. Men du kommer til at træffe et valg, da hele to prides holder fest denne dag.

En fast tradition i Aarhus er at Aarhus Pride i løbet af foråret overtager legendariske Cafe Sappho i en såkaldt takeover.

Denne aften kan du møde Aarhus Pride-arrangørerne, der står klar bag baren i Mejlgade 71 til en rigtig hyggelig aften i de næsten-for-meget-regnbue-pyntede lokaler.

Der vil være billige øl, sjusser og drinks. Alle pengene går til Aarhus Pride. Den aarhusianske drag king Faux Moe vil sprede ekstra god stemning i løbet af aftenen, når syng-med-venlig musik ryger ud af højttalerne.

Der er ikke behov for medlemskort til Sappho på denne aften – alle er velkomne.

Det sker lørdag den 2. april 2022 fra klokken 19-23.

Vælg DJ for Aalborg Pride

Samme aften fester Aalborg Pride på Retro Bar.

Nordjyllands mangfoldighedsfest varmer op til Pride 2022 og holder en DJ-konkurrence om, hvem der skal spille i deres paradevogne i Kildeparken, i Karolinelund og til Aalborg Prides After Party.

Aalborg Pride har nemlig fået så mange henvendelser om at få lov til at spille, at de har besluttet at lave DJ BATTLE nights, hvor nogle af de mange, der har henvendt sig, får mulighed for at spille et sæt for publikum. Publikum stemmer to DJ’s fra hver runde – der er to aftener i alt – videre til en endelig BATTLE-finale.

Lathisya Adore er vært ved denne første offentliggjorte battle.

Men inden da skal du altså lige havde besluttet dig for, om du skal til Aarhus eller Aalborg den 2. april for at få lidt ægte pride-stemning.

Let the battle begin!

Selve Aarhus Pride ligger her i 2022 den 28. maj og Aalborg Pride den 9. juli.

Se også: Aarhus Pride

Se også: Aalborg Pride