Ny formand og bestyrelse i Copenhagen Pride

Den nye formand for Copenhagen pride, Martin Dufke.

Copenhagen Pride har fået ny formand og nye bestyrelsesmedlemmer efter en ekstraordinær generalforsamling den 13. marts. Den nye formand er Martin Dufke, der i homomiljøet blandt andet er kendt som frivillig i STOP AIDS og tidligere næstformand i LBL-København.

”Selv om vi er kommet sent ind i arbejdet, vil Copenhagen Pride komme til at ligge på samme niveau som sidste år. Næste år er præget af World Outgames, men i 2010 er det vores ambition at arrangere en væsentlig større Pride her i København,” siger den nye formand til Out & About.

Ved generalforsamlingen var Copenhagen Pride i den gunstige situation, at der var kampvalg om de fire bestyrelsesposter, som var på valg. Dertil kommer, at to folketingsmedlemmer, Simon Emil Ammitzbøll og Mogens Jensen, var blandt kandidaterne, og de blev begge valgt til bestyrelsen. Også Stine Schulz og Ole Santos blev valgt som nye medlemmer af bestyrelsen, og bestyrelsen udpegede efterfølgende Stine Schulz som ny næstformand for Copenhagen Pride. Derudover består bestyrelsen af Christian Knudsen og Karsten Strunge, der fortsætter fra den afgående bestyrelse. Tejs Thure Oliver Lindhardt og Esben Laulund blev valgt som suppleanter.

Den nye bestyrelse får travlt for at nå at arrangere Copenhagen Pride, der i år begynder den 10. august og kulminerer med den store parade den 16. august. Der er brug for masser af frivillige kræfter, og har man lyst til at være med, kan man henvende sig til via hjemmesiden.

Læs også: Copenhagen Pride 2007