Ny direktør i AIDS-Fondet 

Lars Christian Østergreen bliver AIDS-Fondets nye direktør.   Foto: Pressefoto

Lars Christian Østergreen kan fra 1. maj skrive direktør for AIDS-Fondet på sit visitkort. Lars Christian Østergreen sidder i bestyrelsen for Copenhagen Pride og har en fortid som CEO i Happy Copenhagen.

Det er en erfaren leder, der den 3. maj sætter sig i stolen son ny direktør for AIDS-Fondet. Lars Christian Østergreen har mere end ti års ledererfaring med i rygsækken. Ikke mindst fra lederstillinger i Københavns Kommune.

Han har desuden været CEO for Happy Copenhagen. Her har han blandt andet stået for planlægningen af Copenhagen 2021. Et event for LGBT+ personer fra hele verden, der til august løber af stablen i København. Lars Christian Østergreen sidder desuden i bestyrelsen for Copenhagen Pride.

” AIDS-Fondet er i en rivende udvikling og jeg ser et stort potentiale i at komme tættere på vores målgrupper. Både i og uden for LGBT+ miljøet. Det betyder, at vi skal arbejde endnu mere intensivt med at udbygge gode netværk til nye og gamle samarbejdspartnere. For derigennem at skabe mere opmærksomhed omkring hiv/aids-arbejdet. AIDS-Fondet som organisation har masser af erfaring og viden, som med garanti kan gøre nytte endnu flere steder, sådan ingen behøver at skamme sig over en hiv-diagnose eller i det hele taget være bange for at møde op til test i Checkpoint. Vi har sammen et stort ansvar for at sikre, at ingen skal stå alene med en hiv- eller aids-diagnose, ligesom det ikke skal være et stigma at fortælle, at du har hiv i 2021”, udtaler den nye direktør til Out & About.

Åben og vedkommende

” Jeg har et rigtig godt netværk fra min tid i Copenhagen 2021, som jeg glæder mig til at sætte i spil for AIDS-Fondets sag. Så når Covid19 igen tillader det, så kommer jeg at udsende en lind strøm af kaffeinvitationer til alle mulige kontakter. Min ambition er, at AIDS-Fondet bliver en endnu mere åben og vedkommende organisation efter et års mere eller mindre nedlukning af samfundet. AIDS-Fondet skal nu og fortsat være en aktør, som både samarbejdspartnere, brugere, politikere og andre har tillid til og interesse for. Hiv/aids-sagen er for vigtig til ikke at have fuld fokus altid”, tilføjer Østergreen om nogle af de ambitioner og ideer han har for Fondet.

Læs også: LGBT+ ikon pryder ny engelsk pengeseddel

Mere om AIDS-Fondet her.