KULTUR

Ny bestyrelse i Pan Idræt

Pan Idræt er klar til at byde alle venskabsklubber til konference og generalforsamling næste år i København efter en “presidentiel” underskrivelse af aftalen med European Gay and Lesbian Sport Federation (EGLSF). Til venstre Co-President i EGLSF, Paul Brummitt, og formand i Pan Idræt Christian Bigom foran en begejstret gruppe af medlemmer.
Foto: Pan Idræt

Omkring 90 medlemmer af Pan Idræt var lørdag aften samlet til generalforsamling, som også bød på underskrivelse af et vigtigt dokument.

København tegner sig som en stærkere og stærkere kandidat i opløbet om World Pride og Eurogames i 2021. Projektet kendes under titlen Copenhagen 2021, og det nyder opbakning fra blandt andre samtlige Københavns syv borgmestre samt Frederiksberg og Malmø kommuner.

Det ene ben i dobbelteventet er Eurogames, og licensen til afviklingen ligger hos European Gay and Lesbian Sport Federation (EGLSF). De vedtog i starten af marts, at deres næste konference og generalforsamling i 2018 skal afholdes i København med Pan Idræt som værter.

På generalforsamlingen i 2018 skal det besluttes, hvilken by der skal tildeles værtskabet for Eurogames 2021. Som værtsby for konferencen og generalforsamlingen må København siges at stå stærkt, og mon ikke Pan Idræt sætter alt ind på at være en god vært, og vise det bedste København kan byde på.

Kontrakten mellem Pan Idræt og EGLSF og næste års værtskab blev under generalforsamlingen underskrevet af Pan Idræts formand, Christian Bigom og Co-President i EGLSF, Paul Brummitt ved en ceremoni der ikke lader Donald Trump meget efter.

Formand -kvinde eller -person?

På generalforsamlingen blev det vedtaget, at de medlemmer der har poster i de forskellige afdelinger selv kan vælge, om de vil bruge en kønsspecifik titel eller ej.

Man kan dermed vælge at kalde sig formand, forkvinde eller forperson, alt efter hvad der passer én bedst.

Den nyvalgte bestyrelse består det kommende år af:

Christian Bigom, formand
Lene Hyrup Eriksen, næstformand
Kristian Bitzer, næstformand
Martin Ancher, bestyrelsesmedlem
Britt Gadegaard, bestyrelsesmedlem
Jasper de Mooij, bestyrelsesmedlem
Johnny Hansen, bestyrelsesmedlem