SAMFUND

Nominerede Danish Rainbow Awards 2021

Dette er kun en test side, der kan ikke stemmes endnu!

 

Du kan nu stemme på dine favoritter til Danish Rainbow Awards 2021 og være med til at hædre dem, der gør en særlig indsats for LGBT+ miljøet.

Hele 12 kategorier er der i år til LGBT+ miljøets store prisshow. Hvilket giver dig mulighed for at fremhæve, og hædre de mange der gør en forskel.

Årets 12 kategorier er Erhvervsprisen, Foreningsprisen, Sportsprisen, Aktivistprisen, Kulturprisen, Medieprisen, Årets LGBT-person, Årets Hetero / Straight Ally, Årets Drag Performer, Musikprisen, Årets Bar og Nattelivs Prisen.

Det tager kun to minutter at stemme og du kan stemme en gang i hver kategori.

Afstemningen kører frem til 28. oktober kl. 12.

Selve showet afholdes i Cirkusbygningen tirsdag den 2. november 2021 og du kan allerede nu sikre dig billetter til det store show her.

Det er Out & About står for det tekniske.


[IT_EPOLL id=”10975″][/IT_EPOLL]


Aktivist-prisen

De nominerede er:

Mica Oh

Mica Oh har blandt andet skabt Danmarks Intersektionelle Højskole, som er med til at sørge for, at vi får en fremtid i lighedens tegn, hvor alle bliver accepteret og inkluderet uanset forskelle. Mica Oh er et kæmpe forbillede.

Lev og lad Leve

Lev og Lad Leve startede som en demonstration og er vokset til at være en protestbevægelse imod hadforbrydelser mod LGBT+ personer i Danmark. De har formået at tiltrække sig opmærksomhed fra både politikere og medier og ændre den måde, vi taler om hadforbrydelser.

Nicolai Laue Juel

Nicolai har arbejdet benhårdt og målrettet for at skabe bedre vilkår og mere trivsel for
LGBT+ børn og unge, særligt i skole- og uddannelsessystemet. Han står bag Danmarks første rapport om LGBT+ elevers trivsel og vilkår i grundskolen, som har skabt genklang i Regeringen, Folketinget, kommunerne og i det danske mediebillede. Han er et stærkt forbillede for børn og unge.

[IT_EPOLL id=”10992″][/IT_EPOLL]


Erhvervs-prisen

Buens bog cafe

Buens bogcafe hjælper LGBT+ miljøet med at blomstre i hjertet af Ålborg. Buens bogcafe gør en forskel for LGBT+ personer i forhold til at få fat i LGBT+ litteratur. Der er skabt et safe space hvor de besøgende føler sig velkommen og inkluderet. Buens Bogcafe er Danmarks første bogbutik, specialiseret i LGBT+ litteratur.

Homoware

Homoware er Nordens største livsstilsbutik for LGBT+ personer. Året rundt støtter de pride-arrangementer i hele landet. De er med til at skabe et mangfoldigt homomiljø, og har man brug for regnbue-merch, er det altid et sikkert sted at finde det.

LEGO Koncernen media@lego.com

Med LEGO Koncernens regnbuesæt ”Everyone is awesome” satte koncernen fokus på mangfoldighed særligt i LGBT+ miljøet. Med det farverige sæt hyldede de diversiteten i børnehøjde og har sat fokus på LGBT+ trivsel på LEGO Koncernen som arbejdsplads.

[IT_EPOLL id=”10996″][/IT_EPOLL]


Forenings-prisen

Gay Pop up

Gay Pop-Up Bar er et koncept, hvor LGBT+ miljøet flytter ud på de brune værtshuse. Her mødes den lokale stamgæst af mangfoldigheden og barrierer nedbrydes. Det at invitere de lokale gæster indenfor i en setting, de måske ellers ikke havde besøgt, gør meget for forståelsen og respekten for queer-personer.

LGBT plus 30

LGBT Plus 30 gruppen bekæmper ensomhed ved at skabe muligheder for sociale aktiviteter for deres medlemmer. Gruppen laver arrangementer i hele landet, der danner bånd på tværs af LGBT+ miljøet.

Fstb

Foreningen for Støtte til Transkønnede Børn støtter en sårbar gruppe børn og unge med et stort behov for omsorg, forståelse og handlekraft. Foreningen gør en mærkbar forskel for at transkønnede børn kan blive accepteret for dem de er, samt opleve lige rettigheder. Her kan pårørende få støtte og vejledning til de problematikker, de står overfor.

[IT_EPOLL id=”11000″][/IT_EPOLL]