KULTUR

Magt, lyst, underkastelse og nydelse

Helt ekstraordinært har Out & Abouts fotograf fået adgang til SML København under et klubarrangement.
Foto: Theis Nybo

SLM København er en fetichklub for mænd, og de har strenge regler for fotografering. Men en aften i november lukkede de ekstraordinært op for mig, der som ny fotograf for Out & About var på min første soloopgave.

Der stod jeg så. En helt almindelig lørdag aften. En aften, der skulle vise sig at blive lidt anderledes, end jeg egentlig havde regnet med. På dørtelefonen stod der ”SLM” med store bogstaver. ”Scandinavian Leather Men”. Jeg var ikke i tvivl, det var den rigtige port. På de få meter frem mod klubbens dør nåede jeg at opliste adskillige fordomme, men de alle gjort til skamme.

Alle hilste pænt og gav hånd. Alle mænd. Alle klædt i sorte, tætsiddende læderjakker og -bukser. Ved første øjekast synes klubben lille men hyggelig, hjulpet af dunkel belysning. En enkelt bar, bemandet af mænd i, nå ja, læder. Et poolbord står og virker forladt, men går du ned i den tilhørende kælder – ja, så kommer du hurtigt på andre tanker. En kæmpe kælder med alt, hvad dit hjerte kan begære af sære opsætninger og spændende rum med forskellige muligheder. Glory holes, kors og køjer, burer, og små ”private” rum. Det var en helt anden verden.

En flink temaansvarlig viser mig rundt, og fortæller mig, at jeg på denne dag skriver historie i klubben. Det er første gang, en fotograf får lov at tage billeder med deltagende personer i klubbens 45 år lange historie. En lille gruppe frivillige mænd der alle er medlemmer af SLM stiller op til fotografering, mens festens øvrige gæster holder sig udenfor kameraets rækkevidde.

Tak til modellerne og SLM og værs´go til læserne:

Foto: (c) Theis Nybo
Foto: (c) Theis Nybo
Foto: (c) Theis Nybo

 

Når enden er god, er alting godt…
Foto: (c) Theis Nybo

 

Læs også: Svedig jubilæumsfest i SLM København

Se også: Mere om SLM København