KULTUR

Logo og hjemmeside for Copenhagen 2021 lanceret

Et udsnit af Copenhagen 2021s logo. Du kan se hele logoet i artiklen.
Foto: Copenhagen 2021

Copenhagen 2021 lancerer i dag det logo, der skal overbevise hele verden om at rejse til København, når byen forhåbentligt er vært for WorldPride og EuroGames i 2021.

Med hjælp fra en af reklamebranchens største spillere har Copenhagen 2021 fået nyt logo. Det er bureauet ADtomic, som har været i tegnestuen, og folkene bag Copenhagen 2021 er begejstrede!

”Vi har fået et topprofessionelt logo, som giver os kant og tydeligt kommunikerer vores ambition: At samle mennesker til en inkluderende folkefest i København”, lyder det fra Lars Christian Østergreen, som er sekretariatschef i projektorganisationen Happy Copenhagen.

Den kreative ambition bag logoet har været at vise mangfoldighed ved at bruge regnbueflagets farver i de enkelte prikker, mens cirklen skal signalere samhørighed og inklusion mellem mennesker.

”Dermed understøtter logoet vores ønske om at skabe et inkluderende rum, hvor der er plads til dig. Uanset hvem du er, og hvem du kysser med”, fortæller Lars Christian Østergreen. ”Logoet er dermed også med til at indfri vores kerneløfte, som er #YouAreIncluded.”

Logoet er i dag blevet lanceret på Copenhagen 2021’s digitale platforme. Derudover har man også lanceret en hjemmeside, hvor man kan læse mere om ambitionerne bag Copenhagen 2021.

”Vi løfter nu sløret for nogle af de første tanker, vi har gjort os omkring hele projektet”, siger Lars Christian Østergreen, mens han bemærker, at der jo altså er fire år til at, at hele eventen løber af stablen. ”Tingene kan i sagens natur ændre sig indtil da. Men vi er tilfredse med at kunne vise vores samarbejdspartnere og andre interesserede, at ambitionsniveauet er højt.”

Indtil videre er Copenhagen 2021 stadig i budfasen. I oktober 2017 afgør organisationen InterPride, om København skal have værtskabet for WorldPride, mens organisationen European Gay & Lesbian Sport Federation på deres generalforsamling i marts 2018 afgør, om København skal være vært for EuroGames. Sidstnævnte kommer tilmed til at foregå i København med Pan Idræt som vært.

Du finder Copenhaven 2021 på sociale medier her:

www.copenhagen2021.com
facebook.com/copenhagen2021
Twitter og Instagram: cph2021