SAMFUND

LGBT+ koncertuge under Copenhagen Pride

Rust indbyder til en LGBT+ koncertuge under Copenhagen Pride til august.
Foto: Miamaja Olsson

På Rust kan du under Copehagen Pride opleve tolv artister fra det danske LGBT+ miljø når Queer Music Agency sætter fokus på queer artister fra den danske musikscene.

Under Copehagen Pride til august, sætter RUST på Indre Nørrebro fokus på en række spændende queer-artister fra den danske musikscene. I samarbejde med Queer Music Agency præsenterer spillestedet i alt fire koncertaftener fra den 17. til den 20. august.

På programmet finder man blandt andet den fremadstormende emopop-artist Reveal Party, der skriver sange om at eksistere i et kaos af komplicerede følelser, og hvordan man til tider kan være nødt til at kappe enhver forbindelse til dem. Reveal Party modtog musikprisen ved Danish Rainbow Awards i 2021 og i år udgiver hun EP-trilogien You’re My Favorite Person.

Onsdag indtages scenen bl.a. af O/RIOH, der finder inspiration i alt fra pop-guruen Justin Bieber til den feministiske punk-rapper Peaches. Fredag kan man bl.a. glæde sig til hyperpop-toner fra albumaktuelle Taralillah, der trækker tråde til navne som FKA Twigs, Charli XCX, Lady Gaga og Grimes.

Programmet i Prideugen ser på Rust sådan ud:

ONSDAG DEN 17. AUGUST

O/RIOH
Elijah
FreddyQ
TORSDAG DEN 18. AUGUST

Ella Costello
Claude
Sander Sanchez

FREDAG DEN 19. AUGUST

Kylian
maththegamergirl
Taralillah

LØRDAG DEN 20. AUGUST

Mylder
Reveal Party
UBLU

Mere om koncerterne på Rust finder du her.

Læs også: Populær transkvinde æres med egen Barbie