KULTUR

Lesbisk royalty til GayGalla

Lattermusklerne kommer helt sikkert på overarbejde, når Danmarks ukronede komikerpar, Søs og Kirsten går på scenen, som det lesbiske par fra Kongeriget til dette års store Axgil GayGalla i Cirkusbygningen den 4. februar.

Det bliver det kendte komikerpars alter ego i skikkelse af det lesbiske par, Bonnie og Connie, der meget passende dukker op til GayGalla. Der bliver med garanti ingen politisk korrekthed, når den lidt brovtne og noget maskuline Bonnie og den lidt mere feminine og danseglade Connie, dukker op.

Bonnies humør afhænger dog helt af om hendes favorithold ”Leverkus(s)en” har vundet eller tabt i den tyske bundesliga.

Bonnie og Connie så for første gang dagens lys i 1998, da de to komikere i fjorten tv- afsnit  præsenterede danskerne for deres satiriske udgave af indbyggerne i Kongeriget.

Hos Søs og Kirsten er der garanti for, at tingene bliver sat en smule på spidsen, men det bliver det måske endnu sjovere af.

Homoseksualitet er dog ikke umiddelbart sjovt, mener Søs Egelind.

”Jeg har selv mange grænser og når komik bliver ukærligt eller det bare handler om at få nogen ned med nakken, så står jeg af”, udtalte den 55-årige Egelind under prøverne til Tam Tam i Tivoli sidste sommer.

 

Læs også: AXGIL livestreames fra Cirkusbygningen

Se også: Prisuddelingsfesten AXGIL – ansøgning om økonomisk støtte