KULTUR

Kronprinsesse Mary til Danish Rainbow Awards 2019

H.K.H. Kronprinsesse Mary ved Danish Rainbow Awards 2018. Det er i dag offentliggjort, at hun også deltager i dette års udgave af LGBT-miljøets store prisuddelingsshow. Foto: Lone Israelsen // www.loneisraelsen.dk // out&about (c)

Det bliver for andet år i træk med kongelig deltagelse, at Danish Rainbow Awards uddeler LGBT-miljøets store pris den 3. april i Cirkusbygningen.

H.K.H. Kronprinsessen vil igen i år være gæst ved Danish Rainbow Awards, og i den anledning overrække årets æres-AXGIL til en endnu hemmelig modtager.

Kronprinsessens deltagelse glæder formanden for Rainbow Business Denmark Carsten Volden.
”Det er en stor glæde at byde H.K.H. Kronprinsessen velkommen tilbage til Danish Rainbow Awards, det er glædeligt, at Kronprinsessen med sin deltagelse er med til at skabe fokus på LGBT-sagen”, udtaler Carsten Volden.

Danish Rainbow Awards er LGBT-miljøets store årlige prisuddelingsshow, hvor LGBT-miljøet hylder de personer, virksomheder og organisationer, som har gjort en positiv forskel for LGBT-miljøet i det forgangne år. Showet afholdes i 2019 for 11. gang den 3. april i Cirkusbygningen, og vises efterfølgende på TV2 Zulu fredag den 5. april.