Homoseksuel Dead or Alive frontmand død

Pete Burns gennemgik mere end 300 plastikoperationer, de fleste i ansigtet. Du kan se Pete Burns som ung i videoen under artiklen.

Hittet ”You Spin Me Round” katapulterede i 1985 Dead or Alive til toppen af al verdens hitlister. Nu er forsangeren Pete Burns død af et hjertestop i en alder af 57 år.

”Det er med stor sorg, at vi må viderebringe den tragiske nyhed om, at vores elskede Pete Burns pludselig døde som følge af et hjertestop”, hedder det i meddelelsen, der ifølge The Independent er medunderskrevet af Burns mand Michael Simpson.

Flere kendte har også udtrykt deres sorg over sangerens død. Blandt andet skriver Boy George, at han fik tårer i øjnene, da han hørte om Burns død. ”Han var sådan en stor del af mit liv,” skriver Culture Club frontmanden på Twitter.

Den excentriske Pete Burns blev især kendt for sit androgyne look. Efter de hektiske år i 1980’erne blev der mere stille omkring Dead or Alive. Burns lå dog ikke på den lade side. Han gennemgik mere end 300 plastikoperationer, de fleste i ansigtet. En læbeoperation gik dog galt og Burns led i mange år af svære betændelser i læberne efter operationen.

I de senere år blev Burns kendt for at medvirke i kendisudgaven af Big Brother og en lang række andre realityprogrammer i Storbritannien.

Se Dead or Alive med hittet You Spin Me Around herunder.

 

Læs også: Boy George betaler for begravelse

Se også: Afdød britisk kultsanger fik 300 plastikoperationer – men én operation ødelagde hans liv