KULTUR

Heteroseksuelle mænd mest besat af størrelsen

Heteroseksuelle mænd går øjensynlig mere op i størrelsen på deres vedhæng end homoseksuelle mænd. Det viser en ny undersøgelse.

Undersøgelsen, der er foretaget af dr. Christopher Morris-Roberts, der er lektor på University of Brighton viser, at heteroseksuelle mænd er mere ”konkurrencemindede”, når det gælder størrelsen på deres vedhæng.

Dr. Morriss-Roberts forskning forud for hans PhD projekt viste også, at størrelsen er meget vigtigt for specielt atleter.
Morriss-Roberts, der har brugt et år på at analysere resultaterne, kom blandt andet frem til, at mænd uanset hvilken form for sport de dyrker, og hvilken seksuel observans de har, tjekker de andres tissemænd ud.
Nogle atleter indrømmede, at de af og til svingede lidt rundt med den for at få en mindre rejsning, der får deres tissemand til at synes større.

Homoseksuelle mænd, på den anden side ville ifølge undersøgelsen ikke gøre det samme, da de ofte er tilbøjelig til at  nedtone homoseksuel adfærd i omklædningsrummet.

Dr. Morriss – Roberts hævder, at sportsfolk, der har store tissemænd er mere tilbøjelige til at være dominerende i omklædningsrummet, og derfor ses som mere maskuline.

Disse mænd er ofte ‘ forgudede ‘ på holdet – men ikke på en homoseksuelt måde .

“Mit arbejde tyder på, at størrelsen betyder noget i sportens verden , uanset seksualitet, sportslige disciplin og alder “, konkluderer Morris-Roberts til sitet www.Outsport.com.

 

Læs også: Stor pik eller lille pik

Se også: Hvad kan heteroseksuelle lære af homoseksuelle parforhold?