SAMFUND

Her er værterne til Danish Rainbow Awards

Medina og Jakob Fauerby skal være værter ved Danish Rainbow Awards.
Foto: Pressebilleder.

Medina og Jakob Fauerby er klar til at skabe en festlig aften i Cirkusbygningen, når de sammen med en lang række danske kunstnere og nominerede hylder mangfoldigheden og uddeler en masse priser til årets regnbuefest.

Det er allerførste gang, at de to er værter på showet. Begge glæder sig dog til at hylde alle de mennesker, der går forrest, når der kæmpes for LGBT+ rettigheder i både Danmark og udlandet.

“Jeg støtter dem, der tør fejre at være sig selv 100%, for det er ikke nemt. Derfor har jeg sagt ja til at være en del af denne aften”, udtaler Medina.

Jakob Fauerby er også meget stolt over at skulle være vært på årets show.

“Det at være med til at sætte pris, helt bogstaveligt, på de mennesker, der er med til at kæmpe mod fordomme og had, og dermed gøre det lettere at leve som LGBT+person, er en kæmpe ære. Jeg glæder mig bare helt vildt meget”, lyder det fra Jakob Fauerby, der sidste år selv fik en Danish Rainbow Award i kategorien Årets LGBT+ person.

Danish Rainbow Awards afholdes i Cirkusbygningen d. 2. November 2021. Udover de mange nominerede kan du også opleve grand prix vinderne Fyr & Flamme, Somewon og Drew Sycamore.

Her kan du se alle de nominerede.

Billetter til det store regnbue awardshow finder du her.