KULTURRAINBOW BUSINESS DENMARK

Du kan nu stemme til Danish Rainbow Awards 2024

Hvem skal vinde Danish Rainbow Awards 2024? Det kan du være med til at bestemme ved at stemme herunder. 

Onsdag den 16. oktober er det tid til årets udgave af Danish Rainbow Awards. Igen er det Cirkusbygningen i København, der danner rammen om det store awardshow.

Du kan stemme til og med søndag den 13. oktober 2024 klokken 20.00.

Hele 15 kategorier er der i år til LGBT+ miljøets store prisshow. Hvilket giver dig mulighed for at fremhæve og hædre de mange, der gør en forskel.

Selve showet afholdes i Cirkusbygningen onsdag den 16. oktober 2024.

Køb billet her.

Her er de nominerede til årets Rainbow Awards 2024:

Selve afstemningen er nederst på siden.

De 15 priser er:

Litteraturprisen:

Litteraturprisen gives til en person, som har bidraget og støttet LGBT+ miljøet gennem et litterært værk, eller som igennem litteraturen har beskrevet det at være LGBT+ person i nutiden eller gennem historien.

Og de nominerede er …

  1. Sune og Andreas Gylling Æbelø – De fortabte sønner

Sune og Andreas skriver om at vokse op i det vestjyske bibelbælte som homoseksuelle. Om forsøg på ”helbredelse” og svigt fra kristne institutioner og autoriteter, der betragter homoseksualitet som en synd. Det er også en bog om frelse, frisættelse og forsoning.

  1. SLM – Jubilæumsskrift

SLM Københavns Jubilæumsskrift er en imponerende gennemgang af historisk materiale. Det er en fortælling om aktivisme, sammenhold, sex og sorg. Fra klubbens spæde start, igennem AIDS-epidemien og de sår og ar, den efterlod, til den medlemsklub og det unikke sammenhold, SLM København repræsenterer og forvalter i dag.

  1. Bjarne Henrik Lundis – Regnbueland: Livet som LGBT’er i Danmark

I bogen medvirker 25 personer i alderen 21 til 78 år. To personer er såkaldt allierede, som arbejder på at forbedre LGBT+ personers vilkår, og de resterende 23 medvirkende er alle LGBT+ personer. De medvirkende kommer fra det meste af Danmark for netop at gøre bogen så dækkende og repræsentativ som muligt.

  1. Elias Sadaq – Djinn

Med sine kraftfulde digte sætter Elias Sadaq ord på et stadigt underbelyst område som dobbeltminoritet: queer og muslim. Djinn er en digtsamling om besættelse og begær. Elias Sadaq skriver om erfaringen som queer og muslim og om at leve i spændet mellem forelskelse og fortabelse. Det er stærke og ligefremme digte om tro og ritualer, om vold, sex og kærlighed og om endelig at turde se sin djinn i øjnene – den lader sig ikke længere ignorere.

 

Kunstprisen:

Kunstprisen gives til en person, organisation eller virksomhed, som har bidraget til udbredelsen af LGBT+ kunst eller kunstnere.

Og de nominerede er …

  1. Nicholas Nybro – STOLT

21 nutidige folkedragter skabt af designeren Nicholas Nybro. Nybro skildrer Danmarks enorme diversitet med humor, æstetik og extravaganza. STOLT er et billede på, hvor forskellige vi er, og hvor vigtigt det er, at vi kan være det. STOLT er tankevækkende fortællinger om identitet, diversitet, miljø, ånd og mangfoldighed.

  1. LGBT+ VR Museum

Verden har fået sit første LGBT+ virtual reality-museum. Nu kan LGBT+ personer dele deres historie, kunst og kultur gennem en VR-platform. LGBT+ VR Museum udbreder og dokumenterer queer-kunst og -kultur og fremmer forståelse tværfagligt og internt i vores community.

  1. Ada-ada-ada.art – In Transitu

In Transitu er et inspirerende kunstprojekt af kunstneren Ada, som gennem daglige posts på Instagram udfordrer mennesker og algoritmers kropsforståelse. Ada tager os med på en personlig rejse, som bliver behandlet med lige dele alvor og en ironisk distance til de binære normer og en kærkommen kritik af den feminine sekularisering.

 

Sceneprisen:

Sceneprisen gives for en scenepræstation eller forestilling, som har portrætteret eller skildret LGBT+ minoriteter gennem dans, drama, musical eller komedie.

Og de nominerede er …

  1. Edvard den 2. – Betty Nansen Teater

Edvard den 2. på Betty Nansen var en hæsblæsende kombination af humor, drama og queerness. Med fænomenale temposkift fra de mest intime til Billie Eilish ”Bad Guy” på blokfløjte blev den tragiske historie Edvard den 2. fortalt med respekt og integritet.

  1. LGBT+ Danmark og Det Kongelige Teater: Queer-personer i scenekunsten

I anledning af LGBT+ Danmarks 75-års jubilæum fejrede de i samarbejde med Det Kongelige Teater queer-personers repræsentation i scenekunstens historie med en gratis forestilling, der inkluderede dans, drama og dialog.

  1. The Rainbow Cabaret

The Rainbow Cabaret er ikke kun fjer, pels og pailletter, men har i sin showform formået at italesætte LGBT+ kultur i et festfyrværkeri af dans, sang og drag. The Rainbow Cabaret er en sjov, farverig festforestilling med noget på hjertet.

 

Årets Artist:

Årets artist gives til en person eller gruppe, som gennem sport, musik, dans eller skuespil har rykket grænser i eller for LGBT+ miljøet.

Og de nominerede er …

  1. Søren Torpegaard Lund

Søren Torpegaard Lund gav os STOR kunst, da han i vinteren udgav Queer-Pop-balladen af samme navn. Siden kom ”En dreng som mig” og ”De ting jeg hvisker”, hvor Søren fortsætter med at sætte ord på håb, melankoli, kærlighed og begær. Søren er en kær dansk kulmination af pop og poesi.

  1. Freja Kirk

Freja Kirk har med sangen ”Hvad skal man kalde en som mig” sat ord på de daglige udfordringer, som queer-personer kæmper med i en verden, der konstant konfronterer dem med binære kønsroller. Freja udfordrer det ”almindelige” med styrke og følsomhed og åbner sig om sin fysiske og psykiske rejse efter sin top-surgery.

  1. Saba

Saba er en fantastisk repræsentant for vores community. Saba skrev historie, da hun som den første brune kvindelige soloartist repræsenterede Danmark ved Eurovisionens Melodi Grand Prix. Hun er åben om sin sårbarhed og neuro-diversitet og de svære udfordringer, man som multi-minoritet har i samfundet.

 

Aktivistprisen:

Aktivistprisen gives til en person eller organisation, som gennem aktivistisk arbejde styrker LGBT+ personers rettigheder i Danmark og resten af verden.

Og de nominerede er …

  1. Søren Juliussen

Søren arbejder for ligestilling og anerkendelse for alle familiekonstellationer. Hans arbejde kulminerer i den første revision af lovgivningen på området siden 1980’erne om medfaderskab og bedre retsstilling for familier, der har fået børn med hjælp fra surrogasi – og at den er fremsat som lovforslag med forventet ikrafttrædelse 1. januar 2025.

  1. Niels Christian Aahøj Bech

Niels har været med til at skabe rammerne for Sønderborg Kommunes ligestillingspolitik. Privat kæmper han for ligestilling og rettigheder for foreningen LGBTQ+ Sønderborg.  Han er en tryghedsskabende person som samler LGBT+ personer i foreningen LGBTQ+ Sønderborg.  Han kæmper ikke kun for sig selv, men for alle LGBT+ personer.

  1. Stine Toft og Inge Toft Thapprakhon

Stine og Inge kæmper for interkønnede og transkønnede i særdeleshed. De er aktive på utallige medieplatforme såsom Facebook, podcast, TV m.m. Derudover har de været synlige som arrangører af demonstrationer ved Ligestillingsministeriet og ved div. Pride-arrangementer, hvor de har repræsenteret Intersex Danmark.

 

Erhvervsprisen:

Erhvervsprisen gives til virksomheder eller enkeltpersoner, som gennem sit arbejde skaber tryghed og inklusion på arbejdsmarkedet eller i sin virksomhedsprofil støtter LGBT+ miljøet og rettigheder for LGBT+ personer.

Og de nominerede er …

  1. Homoware

Homoware er uden sidestykke vores mest aktive LGBT+ erhverv, og med deltagelse i et stort antal af landets mange prides fremmer de accept for fetich og kinks, mens de skaber et trygt rum for miljøet, når de holder oplysningsarrangementer.

  1. Buens Bogcafé

Buens Bogcafé er på mange måder blevet til hjertet af LGBT+ miljøet i Aalborg, men spreder sine aktiviteter ud over hele Danmark. Buens Bogcafé spreder både LGBT+ kultur og litteratur, samtidig med at man huser sociale og faglige arrangementer til gavn for trivsel og udvikling i vores community via samarbejder med diverse LGBT+ organisationer.

  1. Restaurant 1733

Nybrogades venlige personale og positive atmosfære har etableret sig som en institution inden for LGBTI+ miljøet. Deres dedikation rækker langt ud over deres lokaler ved kanalen i København, idet de yder økonomisk støtte til adskillige større fundraising-projekter for LGBT+ personer.

 

Foreningsprisen:

Foreningsprisen gives til en forening i LGBT+ miljøet, hvis arbejde fremmer LGBT+ kultur eller rettigheder for LGBT+ personer.

Og de nominerede er …

  1. Pan-Idræt

I 40 år har Pan-Idræt været et socialt fyrtårn i LGBT+ miljøet. Pan Idræt er langt mere end sport og idræt. Foreningen har bidraget til social trivsel gennem det sammenhold, sporten bringer, og bekæmper med sin eksistens ensomhed hos LGBT+ personer.

  1. Lambda – Odense

Lambda i Odense er en af Danmarks mest aktive lokale LGBT+ foreninger med bar, rådgivning og diverse sociale netværk. Lambda har i over 30 år bidraget til mangfoldighedstiltag på hele Fyn.

  1. Intersex Danmark

Intersex Danmark har kæmpet en lang og hård kamp for interkønnede menneskers rettigheder og mod den underkendelse af deres blotte eksistens, som forekommer i den offentlige debat.

 

Årets Visuelle Medie:

Årets Visuelle Medie gives til organisationer eller produktionsselskaber, som gennem deres arbejde og produktion skildrer LGBT+ personer eller informerer om LGBT+ personers virkeligheder og kampe i Danmark og resten af verden.

Og de nominerede er …

  1. AIDS-fondet – Fordele ved PrEP

AIDS-fondets PrEP-kampagne er både sjov og fræk. Den illustrerer, hvordan sex stadig er tabuiseret, især når det er mænd, der har sex med mænd. Kampagnen har med sit pixelerede udtryk visualiseret en kritik af tabuiseringen og den stigmatisering, som stadig hænger over HIV og AIDS.

  1. Mammi-Network – Det lyserøde køkken

Di Di Cancerellas lyserøde køkken er en short-form-programserie, hvor Di Di inviterer venner og allierede ind til en snak om livet og eksistens på egne vilkår. Det lyserøde køkken giver et positivt spin på livet som minoritet, som på trods af udfordringer kan være smukt og lykkeligt.

  1. DR P3 – ”Alle elsker Sinan”

Med et kæmpe mod, sårbarhed og en skøn humor giver Sinan i ‘Alle elsker Sinan’ et ærligt indblik i, hvilke kampe og udfordringer der kan følge med, når man er homoseksuel med en anden etnisk baggrund. Det er på fineste vis lykkedes for serien fordomsfrit og med en balance af humor og alvor at skildre Sinans virkelighed og kamp.

 

Årets Podcast:

Årets Podcast gives til organisationer eller produktionsselskaber, som gennem deres arbejde og produktion skildrer LGBT+ personer eller informerer om LGBT+ personers virkeligheder og kampe i Danmark og resten af verden.

Og de nominerede er …

  1. TV 2 – Dato

Dato sætter LGBT+ personers rettigheder og kampe i et godt lys. Fra Anne Linnet og Freja Kirks interview om at være bedre til at springe ud til den interkønnede karatekæmpers kamp imod had og et liv, hvor samfundet har gjort dem forkerte. En dagsordensættende podcast, hvor LGBT-stemmer høres og deres budskaber bliver tilgængelige for politikere og den danske befolkning.

  1. Made4Media – Out&About Sex

Made4Media producerer spændende, dybdegående podcast-episoder om sex. Det er lige på og hårdt, uden filter, hvilket er befriende og underholdende. Der bliver sat ord på fantasier, fetich, og intet er et tabu. Det er en podcast, hvor sex bliver taget alvorligt, selv om sex skal være sjovt.

  1. Radio 4 – Mathias Helts Talkshow

Mathias Helts Talkshow er rablende kaotisk queer-underholdning, når Mathias inviterer venner, allies og kendte ind i et filterløst frirum. Det er befriende fjollet og livsbekræftende, når de kendte bekender deres fejl, mangler og pinligheder – ingen er perfekte (bortset fra Mathias – hvis du spørger ham selv).

 

Årets Drag Performer:

Årets Drag Performer gives til den drag-artist, der gennem sit arbejde bedst repræsenterer drag-kulturen, dens kulturarv og udvikling i mediebilledet såvel som på scenen.

Og de nominerede er …

  1. Adriana La Crème

Adriana La Crème var fantastisk som vært ved Kings and Queens. Hun har varme og er forførende cool på scenen. Adriana er æstetisk unik, eksplicit fetich-inspireret, men alsidighed og tør stille sig forrest i kampen for at kunne være sig selv, både på scenen og i dagligdagen.

  1. Jezebelle May Daniels

Jezebelle leverer den skæve vinkel som drag-artist. Hun mestrer karikaturer og skuespillet, når hun optræder som fx Margaret Thatcher, dronning Margrethe og lignende. Jezebelle bruger derudover sin drag-stemme til at arbejde for minoriteter som community ambassadør for AIDS-Fondet.

  1. Danica Dimefox

Danica Dimefox er vinder af Absalons Dragrace 2024. Danica er et musisk stortalent, en fantastisk danser og dygtig DJ, som leverer topprofessionelle optrædener. Hun mestrer uptempo danse-produktioner, og hun kan blæse publikum omkuld med en akustisk guitar.

 

Eventprisen:

Eventprisen gives til arrangører af events, som understøtter mærkesager eller enkelte grupper i LGBT+ miljøet.

Og de nominerede er …

  1. Malmøhagen

Malmøhagen formåede at skabe et Eurovision pre-show, der brillierede i queer-repræsentation, både i produktion og på scenen. Med over 30 LGBT+ artister var mere end 75 % af de optrædende fra vores community, med repræsentanter fra store dele af verden.

  1. Krop og Kærlighed – Aarhus

Krop og Kærlighed i Aarhus Bypark var en fantastisk inkluderende mini-festival, som formåede at skabe et kærligt rum, hvor krop, kærlighed og sex var i trygt fokus. Krop og Kærlighed handlede om seksuel sundhed, velvære, frihed, at italesætte følelser og lyst gennem musik, samtale, kreativitet og kunst.

  1. Alternativ Pride

Alternativ Pride på Onkel Dannys Plads i København bød på en uge fyldt med arrangementer i mangfoldighedens ånd. Man skabte et rummeligt og tryghedspræget arrangement med en række forskellige temaer, alle af og for LGBT+ personer.

 

Årets Ally:

Årets Ally gives til en person, som bruger sin platform til at støtte og styrke LGBT+ personers rettigheder og vilkår.

Og de nominerede er …

  1. Monika Rubin

Monika Rubin, sundhedsordfører for Moderaterne, har været en vigtig politisk støtte for AIDS-Fondets Checkpoint-klinikker, både med hensyn til at sikre midler til miljøets seksuelle sundhed, men også for offentligt at sige fra over for daværende ligestillingsminister Marie Bjerre (V).

  1. Oliver Stanescu

I år oplevede Oliver på egen krop, hvad mange LGBT’ere bliver udsat for i hverdagen. En festlig aften endte nemlig med, at hans kammerat blev verbalt overfaldet og truet fysisk på grund af hans sensualitet, og da Oliver gik imellem, fik han de tæsk, som var tiltænkt kammeraten. Efterfølgende har Oliver brugt sin platform på både traditionelle og sociale medier til at tale om netop hate crimes mod LGBT+ personer.

  1. Helge Sune Nymand

Som forperson i foreningen til støtte for transkønnede børn har Helge helhjertet været på børnenes side i sin kamp for børns anerkendelse og trivsel. Foreningen til støtte for transkønnede børn har under Helges ledelse opnået national anerkendelse blandt politikere, og han er dermed blevet toneangivende på området.

 

Årets LGBT+ person

Årets LGBT+ person gives til en LGBT+ person, som går forrest i kampen for minoriteters rettigheder, enten gennem aktivistisk/politisk arbejde eller som forbillede for andre LGBT+ personer, gennem sin stilling eller position i samfundet.

Og de nominerede er …

  1. Lars Christian Østergreen – Direktør, AIDS-Fondet

Lars Christian Østergreen har som direktør for AIDS-Fondet sat LGBT+ personers seksuelle sundhed på den politiske dagsorden. Checkpoint, der tidligere var lukningstruet, udvider i 2024 til at være repræsenteret i seks kommuner, og AIDS-Fondet er stadig bannerførende i kampen mod den voldsomme stigning i chem-sex i LGBT+ miljøet.

  1. Susanne Branner Jespersen – Sekretariatschef, LGBT+ Danmark

Susanne Branner Jespersen trodsede den gode stemning med Ritt Bjerregaard-citatet ”hellere kælling end kylling”, da hun klart, tydeligt og ansigt til ansigt med daværende ligestillingsminister Marie Bjerre (V) tog afstand fra ministerens kronik i Jyllands-Posten og udsagn om, at der skulle være grænser for transpersoners rettigheder.

  1. Yanaba Mompremier Rymark Sankoh – Generalsekretær, LGBT-Asylum

Yanaba Mompremier Rymark Sankoh har som generalsekretær i LGBT-Asylum gennem dialog og sammenhold understreget vigtigheden af vilkår for LGBT+ personer på flugt. LGBT-Asylums driftsbevilling blev trods tvivl sikret, og kampen for LGBT+ flygtninge kan fortsætte.

 

Nattelivsprisen:

De nominerede er …

  1. Trixie
  2. RUST – Das Disco
  3. Den anden side
  4. G-Bar Aarhus
  5. Lesbisk Fredag

 

Årets Bar:

De nominerede er …

  1. Masken Bar
  2. Centre Stage
  3. Jailhouse CPH
  4. Centralhjørnet
  5. Fønix Bar

 

2024 - Afstemning til årets Rainbow Awards
Bemærk at du kun kan stemme en gang i hver kategori, og du skal stemme i alle de kategorier du vil stemme i før du trykker på FINISH knappen.

De 15 kategorier er:

Litteraturprisen gives til en person, som har bidraget og støttet LGBT+ miljøet gennem et litterært værk, eller som igennem litteraturen har beskrevet det at være LGBT+ person i nutiden eller gennem historien.

Og de nominerede er …

Litteraturprisen gives til en person, som har bidraget og støttet LGBT+ miljøet gennem et litterært værk, eller som igennem litteraturen har beskrevet det at være LGBT+ person i nutiden eller gennem historien.

Og de nominerede er …

Kunstprisen gives til en person, organisation eller virksomhed, som har bidraget til udbredelsen af LGBT+ kunst eller kunstnere.

Og de nominerede er …

Kunstprisen gives til en person, organisation eller virksomhed, som har bidraget til udbredelsen af LGBT+ kunst eller kunstnere.

Og de nominerede er …

Sceneprisen gives for en scenepræstation eller forestilling, som har portrætteret eller skildret LGBT+ minoriteter gennem dans, drama, musical eller komedie.

Og de nominerede er …

Sceneprisen gives for en scenepræstation eller forestilling, som har portrætteret eller skildret LGBT+ minoriteter gennem dans, drama, musical eller komedie.

Og de nominerede er …

Årets artist gives til en person eller gruppe, som gennem sport, musik, dans eller skuespil har rykket grænser i eller for LGBT+ miljøet.

Og de nominerede er …

Årets artist gives til en person eller gruppe, som gennem sport, musik, dans eller skuespil har rykket grænser i eller for LGBT+ miljøet.

Og de nominerede er …

Aktivistprisen gives til en person eller organisation, som gennem aktivistisk arbejde styrker LGBT+ personers rettigheder i Danmark og resten af verden.

Og de nominerede er …

Aktivistprisen gives til en person eller organisation, som gennem aktivistisk arbejde styrker LGBT+ personers rettigheder i Danmark og resten af verden.

Og de nominerede er …

Erhvervsprisen gives til virksomheder eller enkeltpersoner, som gennem sit arbejde skaber tryghed og inklusion på arbejdsmarkedet eller i sin virksomhedsprofil støtter LGBT+ miljøet og rettigheder for LGBT+ personer.

Og de nominerede er …

Erhvervsprisen gives til virksomheder eller enkeltpersoner, som gennem sit arbejde skaber tryghed og inklusion på arbejdsmarkedet eller i sin virksomhedsprofil støtter LGBT+ miljøet og rettigheder for LGBT+ personer.

Og de nominerede er …

Foreningsprisen gives til en forening i LGBT+ miljøet, hvis arbejde fremmer LGBT+ kultur eller rettigheder for LGBT+ personer.

Og de nominerede er …

Foreningsprisen gives til en forening i LGBT+ miljøet, hvis arbejde fremmer LGBT+ kultur eller rettigheder for LGBT+ personer.

Og de nominerede er …

Årets Visuelle Medie gives til organisationer eller produktionsselskaber, som gennem deres arbejde og produktion skildrer LGBT+ personer eller informerer om LGBT+ personers virkeligheder og kampe i Danmark og resten af verden.

Og de nominerede er …

Årets Visuelle Medie gives til organisationer eller produktionsselskaber, som gennem deres arbejde og produktion skildrer LGBT+ personer eller informerer om LGBT+ personers virkeligheder og kampe i Danmark og resten af verden.

Og de nominerede er …

Årets Podcast gives til organisationer eller produktionsselskaber, som gennem deres arbejde og produktion skildrer LGBT+ personer eller informerer om LGBT+ personers virkeligheder og kampe i Danmark og resten af verden.

Og de nominerede er …

Årets Podcast gives til organisationer eller produktionsselskaber, som gennem deres arbejde og produktion skildrer LGBT+ personer eller informerer om LGBT+ personers virkeligheder og kampe i Danmark og resten af verden.

Og de nominerede er …

Årets Drag Performer gives til den drag-artist, der gennem sit arbejde bedst repræsenterer drag-kulturen, dens kulturarv og udvikling i mediebilledet såvel som på scenen.

Og de nominerede er …

Årets Drag Performer gives til den drag-artist, der gennem sit arbejde bedst repræsenterer drag-kulturen, dens kulturarv og udvikling i mediebilledet såvel som på scenen.

Og de nominerede er …

Eventprisen gives til arrangører af events, som understøtter mærkesager eller enkelte grupper i LGBT+ miljøet.

Og de nominerede er …

Eventprisen gives til arrangører af events, som understøtter mærkesager eller enkelte grupper i LGBT+ miljøet.

Og de nominerede er …

Årets Ally gives til en person, som bruger sin platform til at støtte og styrke LGBT+ personers rettigheder og vilkår.

Og de nominerede er …

Årets Ally gives til en person, som bruger sin platform til at støtte og styrke LGBT+ personers rettigheder og vilkår.

Og de nominerede er …

Årets LGBT+ person gives til en LGBT+ person, som går forrest i kampen for minoriteters rettigheder, enten gennem aktivistisk/politisk arbejde eller som forbillede for andre LGBT+ personer, gennem sin stilling eller position i samfundet.

Og de nominerede er …

Årets LGBT+ person gives til en LGBT+ person, som går forrest i kampen for minoriteters rettigheder, enten gennem aktivistisk/politisk arbejde eller som forbillede for andre LGBT+ personer, gennem sin stilling eller position i samfundet.

Og de nominerede er …

Nattelivsprisen. 

De nominerede er…

Nattelivsprisen. 

De nominerede er…

Årets Bar.

De nominerede er...

Årets Bar.

De nominerede er...

 

Bemærk, at du kun kan stemme én gang i hver kategori, at du skal stemme i alle de kategorier, du vil stemme i, før du afslutter.

OBS: Afstemningen er sikret via IP-adresse. Det betyder, at hvis du sidder på et offentligt netværk, på et kollegium eller i et bofællesskab med fælles internet, vil du ikke kunne stemme, hvis en anden har gjort det på samme netværk.

Prøv evt. at stemme fra din mobiltelefon, men husk at slå wi-fi fra, så du bruger mobilens netværk.

Hvis det netværk, du sidder på, har skiftende IP-adresse, så prøv igen senere.

NB: Du kan ofte heller ikke gå ind via et link du har fået tilsendt, du skal gå ind direkte fra linket her på siden.

 

Læs også: Danish Rainbow Awards 2023 – Her er vinderne