Det måtte jo komme: LGBT+ personer skyld i corona

LGBT+ personer er gennem tiden blevet beskyldt for at være skyld i alt fra jordskælv, terrorangreb til oversvømmelser og andre katastrofer. Nu får vi så også skylden for coronaepidemien.

Den evangeliske præst Steven Andrew fra USA Christian Church skriver i en pressemeddelelse, hvor han udnævner marts, som en måned, hvor alle skal gøre bod for LGBT synder, for at beskytte USA mod corona virusset.

”Guds kærlighed viser, at det er på højeste tid, at vi angrer vore synder. Biblen lærer os at homoseksuelle mister deres sjæl og at gud vil udslette LGBT miljøet”, skriver præsten blandt andet.

”Vi har sat menneskernes sikkerhed over styr, fordi vi har tilsidesat guds love som nation. Gud vil beskytte USA, hvis vi viser anger for vores knæfald for LGBT, falske guder, abort og andre synder”, skriver præsten fra Californien videre.

Den ultraortodokse rabiner Meir Mazuz fra Israel følger samme spor.

”Når man gør noget naturstridigt, vil den, der har skabt verden hævne sig” udtaler Mazuz i et foredrag på den jødiske højskole Kiseh Rahamim i Bnei Brak og giver LGBT+ personer og Pride-parader skylden for Covid 19 krisen.

Rabineren mener, at de arabiske lande vil blive forskånet for corona-virusset, da de ikke har disse unaturlige tilbøjeligheder.

 

Læs også: Corona: Smittefaren lukker LGBT+ stederne