KULTUR

Dansk DJ laver Kylie remix

Den danske Dj Claus Nors har under kunstnernavnet Neonors lavet det officielle remix af Kylies Real Grove.    Foto: Morten Milling Jensen

Den danske DJ Claus Nors har fået lov til at lave det officielle remix af popprinsessen Kylie Minogues seneste single Reel Groove.

Måske har du allerede lyttet til den australske popprinsesse Kylie Minogues seneste singleudspil, Reel Groove. En sang den danske Dj Claus Nors officielt har fået lov at remixe. Dermed er noget af en drøm gået i opfyldelse for den danske DJ, der blandt andet også er fast hus-DJ på Oscar Bar og Cafe.
“Jeg har længe lavet en masse uofficielle remix, fordi musik er min store passion. Så det at blive anerkendt for noget, jeg kan lide at lave, er jo kæmpestort”, fortæller Claus Nors til Out & About.  Han fik for alvor blod på tanden, da han i 2012 stod bag den officielle Pride sang “Movin to the Groovin” med Julie Berthelsen.
Claus Nors fik muligheden for at remixe Kylie Minogues seneste udspil fra hendes album “Disco” , Real Groove, fordi han var kommet i kontakt med en britisk gut. En gut, der viste sig at have rigtige gode forbindelser i musikbranchen.
” Det var blandt andet ham, der signede Gorillaz og Coldplay og havde en finger med i at rebooste Kylies karriere”, uddyber den danske DJ.
Det kræver selvfølgelig en del overvejelser inden man sådan mixer en kunstner som Kylie.
“Jeg gav nummeret et lidt mere clubbing-feel. Det er den lyd, jeg bedst selv kan lide – både at lave og at spille,  når jeg er ude som DJ”, fortæller Claus.
Kylie Minogues seneste hit Real Groove har været en tur forbi danske Claus Nors remixmaskine.

Kom i stand under lockdown

Da alt er kommet i stand under Corona-lockdownen har der ikke været mulighed for rejseaktivitet.
“Jeg glæder mig sindsygt til at komme ud og spille remixet. Men indtil videre må jeg have det til gode til vi igen kommer i gang på cafe, barer og clubber”.
Siden Claus har lavet Kylie-remixet, har han fået fået forespørgsler på remix og musikproduktioner fra både Tyskland og USA.
“De muligheder ligger lige nu til forhandling hos mit management, så der er ikke afklaret så meget endnu”, afslører den danske DJ.
Endnu har Claus dog til gode at møde Kylie.
“Det håber jeg dog sker, når det igen bliver muligt at rejse rundt”, slutter Claus Nors.

Lyt til Claus Nors remix af Kylie her.