Årets vært ved Copenhagen Pride 2018 er…

Sofie Linde fra DR var væt ved det store prideshow i 2016, hvilket ikke alle var begejstrede for.
Foto: Tobias Jørgensen/Getzcool Media

Det er lidt af et scoop Copenhagen Pride kan præsentere som året vært ved det stor show på Pride Square den 18. august.

Det er hvert år en nyhed der giver anledning til debat. Hvem er årets vært ved Copenhagen Prdes store show? Er det en person fra LGBT-miljøet?
Sidste år var det heteroseksuelle Sofie Linde, som gjorde det ganske udmærket, men mange stedet blev udskammet på grund at sin seksualitet. Kunne en heteroseksuel stå på scenen som vært, og repræsentere miljøet? Kommentarerne var mange, og det bliver de nok også i år, men – forhåbentlig – med et andet fokus.

Årets vært ved Copenhagen Prides stor show lørdag den 18. august 2018 er… *trommehvirvel*

Abdel Aziz Mahmoud!

Abdel Aziz Mahmoud holdt en engageret (og lang) takketale ved Danish Rainbow Awards – AXGIL 2018, da han vandt prisen som året LGBT-person.
Foto: Lone Israelsen

Abdel var en suveræn vinder af titlen som årets LGBT-person ved Danish Rainbow Awards – AXGIL, og holdt en brandtale med fokus på den evige kamp for lige rettigheder med mere som LGBT-miljøet fortsat kæmper. Han var også blandt talerne ved Aarhus Pride i juni.

Derudover har Abdel Aziz Mahmoud blandt andet gjort sig bemærket ved at springe ud i bedste sendetid, i programserien ’Familien på Lærkevej’, hvor man følger hans familieliv.