SAMFUND

Aalborg Pride aflyser

Trist nyt fra Nordjylland. Aalborg Pride aflyser priden, der skulle være afholdt den 10. juli.

Festivaller på stribe har stillet sig i aflysningskøen siden en ny aftale om den yderlige genåbning af Danmark faldt på plads tidligere på ugen. Nu melder den første Pride sig også i køen.  Aalborg Pride har her til aften meddelt at Priden 2021 aflyses helt. En Pride der skulle have indhyllet Nordens Paris i regnbuefarver.

”Det er med stor ærgrelse, at vi er nødsaget til at aflyse dette års pride. Bestyrelsen har forsøgt at arbejde med alternative løsninger, men som situationen ser ud, så vil dette ikke være realistisk. Vi vil i stedet rette vores fokus mod 2022, hvor vi forhåbentligt kan byde jer velkommen til et brag af en fest. Vi takker for jeres interesse og støtte”, meddeler Aalborg Pride på deres Facebookside.

Det er ærgerligt, men lad os holde fanen højt, støtte dem og glæde os til et brag af en Pride i det skønne Aalborg i 2022.  Vi sender en krammer afsted her fra Out & About.

Endnu har ingen andre Prides kommenteret den nye aftale, på nær Copenhagen Pride, der allerede har meldt ud at Copenhagen 2021 i den grad bliver til noget.

 

Mere om Aalborg Pride finder du her.

Læs også: Copenhagen Pride fastholder dato