SAMFUND

Stig Grenov under pres på Cosy Bar

Kristendemokraternes formand, Stig Grenov, til debatmøde på Cosy Bar.

Kristendemokraternes formand er under pres for hans og partiets syn på homoseksuelle. Selv mener Stig Grenov ikke, at det er et politisk spørgsmål.

Debatten om Kristendemokraternes syn på homoseksuelle begyndte for alvor den 4. juni, hvor Stig Grenov var i krydsild på TV2 News. Her ville en seer vide, hvorfor Kristendemokraterne ikke anerkender homoseksuelle.

– Vi anerkender alle mennesker. Vi har ikke nogen politik omkring homoseksuelle. Det er ikke et politisk spørgsmål. Jeg har for uvane at svare på, hvad jeg bliver spurgt om, og det har jeg tænkt mig at blive ved med, men det er ikke et politisk spørgsmål, sagde Stig Grenov i TV2 News.

TV2 News-vært Kristian Ring-Hansen Holt spurgte til en tidligere udtalelse fra Stig Grenov om, at homoseksualitet ifølge ham er unaturligt. Først ville Stig Grenov helst ikke svare, men presset valgte han at stå ved sine gamle udtalelser om, at homoseksualitet ud fra en biologisk betragtning ikke er naturligt.

Se klip fra Natholdet, hvor Stig Grenov bliver konfronteret med sin udtalelse om at homoseksualitet er unaturligt:

Den 8. juni var der så debatmøde på Cosy Bar om hate crimes og diskrimination i nattelivet. Her forsøgte Stig Grenov igen at overbevise om, at han ikke havde noget imod homoseksuelle. Men …

Se videoklip med Stig Grenov fra debatmødet på Cosy her, og du kan selv tage stilling til, hvad du mener, Stig Grenov mener om naturligt eller unaturligt.

Kristendemokraterne kæmper endnu en gang for at komme i Folketinget. Ved de seneste tre folketingsvalg, i 2005, 2007 og 2011, stemte vælgerne dem ned under spærregrænsen.