KULTUR

Sidder bøsser ned og tisser?

Sony PSP, Urinal Commercial, Dir Max Gutierrez.

Man oplever ofte lange køer ved de aflukkede toiletter og ledige pladser ved tissekummerne, men er dette specielet et bøsse fænomen eller er det mere generelt.

– Hvorfor står mænd hellere i kø ved toilettet end at anvende en ledig urinal, og er der forskel på hetero- og homo-mænd?

“Det er ikke alle mænd, der står i kø til et lukket toilet, men dem der gør det, kan have mange forskellige grunde til det.

Det er ikke kun heteroseksuelle mænd, der foretrækker lidt “privatliv” når vandet skal lades, det er hyppigst bøsserne der tager det lukket toilet, frem for at tisse i urinalen.

Grundene til at nogle mænd ønsker at tisse alene kan være ligeså mange som der er mænd der gør det. Men en hurtig rundspøge viser, at hetero-mænd i højere grad er ligeglad (eller ikke tænker over) at de står og tisser sammen med andre mænd. De tænker heller ikke i ligeså høj grad over, at sidemanden i smug kan stå og kigge på, og sammenligne tissemændene”, siger sexolog Bjorn Dotzauer til outandabout.dk.

– Toiletter har i mange år været et mødested for bøsser, og mange mænd står også og skæver til hinanden(s). Er det for at måle størrelse eller se om sidemanden er interesseret, og er der forskel på hetero- og homo-mænd?

“Mange bøsser er meget blufærdige når det kommer til at vise deres tissemand frem når de tisser, de kan være meget bevidste om hvad og hvordan de viser deres vedhæng frem. Andre er ligeglade og det er også dem, der står og kigger på sidemandens tissemand og “ryster” de sidste dråbe af et par gange mere end der egentlig er behov for – bare for at få det sidste lille stjålne blik med, af de andre mænds vedhæng.

Så vi kan ikke bare konkludere, at alle bøsser står og kigger på andres tissemænd og at alle hetero-mænd står og viser deres juveler frem, uden at tænke over det, de laver. Bøsser er jo mænd, der elsker mænd, og af natur går vi meget op i at spejle os i andre. Om vi er hetero- eller homoseksuelle mænd, så kigger vi nok alle samme lidt, når vi får chancen for at kigge på en anden mands intime dele”, slutter sexolog Bjorn Dotzauer.

Vi har fundet et par sjove videoklip frem her:

Slikkepinden…

 

Sikre urinal Jeans – til mænd