KULTUR

Pan Idræt overrækker medalje til statsministeren

Søren Aare Jensen undskyldte sig med, at medaljen nok ikke passet hjem til Thornings smykkeskrin. Noget statsministeren dog forsikrede, at det gjorde.

I forbindelse med optagelserne til statsministerens videohilsen til Pan Games, nåede projektleder for Pan Games, Søren Aare Jensen, at overrække en officiel medalje til Helle Thorning-Schmidt, inden vores travle statsminister suste ud af de høje trædøre i Statsministeriet.

“Jeg er ikke sikker på, at det passer helt i dit smykkeskrin”, sagde Søren Aare Jensen, til Helle Thorning-Schmidt, da han overrakte statsministeren sin helt egen, personlige Pan Games-medalje.

“Jo, det gør det helt sikkert, det er jeg glad for, tusind tak,” svarede en imødekommende, men travl, statsminister, inden hun forlod lokalet efter optagelserne i Statsministeriet.

Videohilsenen bliver vist i forbindelse med åbningsceremonien for Pan Games og Priden, på Pride Square på Rådhuspladsen og du kan også se den her på Out & About efter at arrangementet på Pride Square har fundet sted. Det er den københavnske homoidrætsforening, Pan Idræt, der arrangererer Pan Games i anledning af foreningens 30-års jubilæum.

 

Læs også: Priden og Pan Idræt vil skaffe mega-event til København