KULTUR

Ny LGBT+ medieplatform

Den nye medieplatform Watch Out er videobasseret og har fokus på underholdning, debat og kultur med relevans inden for LGBT+ området.

Watch Out samarbejder med alle de store organisationer på LGBT-området såsom LGBT Danmark, Copenhagen Pride, Rainbow Business Denmark og nyhedsmedier som Out & About og XQ28.dk.

Watch Out har til mål at skabe større synlighed og forståelse og med LGBT+ relateret indhold være med til at mane fordomme i jorden, være oplysende, skabe debat og underholde så bredt som muligt over hele LGBT+ området.

På WatchOut.dk har Mediehuset København, der står bag, blandt andet samlet alle LGBT-relaterede udsendelser, der tidligere har været bragt på TV-stationen Kanal 1 – heriblandt programserien ”Kig Forbi”, der er produceret af Allan Føns, som også er en af folkene bag den nye medieplatform Watch Out.

Der er også indslag fra Drag Night og Axgil – Danish Rainbow Awards 2018. Derudover findes der et stort antal debatprogrammer fra Copenhagen Pride helt tilbage fra 2016 og frem til i dag. Så hvis du har misset et debatprogram – eller lyst til at gense det – har du også mulighed for det.

Tjek Watch Outs hjemmeside her  og gå på opdagelse i de cirka 250 indslag, der allerede er online, og glæd dig til de mange nye indslag, der løbende kommer til.