SAMFUND

Kickstart din pride uge med dragbrunch i Kødbyen

Mizz Privileze og Diana Diamond inviterer til festlig drag-brunch.                                                                              Foto: Pressebillede

Som en kickstart på Priden, inviterer drag dronningerne Mizz Privileze og Diana Diamond til en fabelagtig drag-brunch på Scandic Kødbyen den første dag i Copenhagen Pride Week.

“Med vores drag brunch er målet at samle en masse på tværs af miljøet til en festlig start på både dagen og hele pride-programmet. Det bliver både sjovt, hyggeligt og informerende. Vi kommer til at kombinere lækker mad med drag performances og pridetaler fra unge aktivister” fortæller Mizz Privileze, der var finalist i Danmark Har Talent.

Med sig ved sin side er Diana Diamond, der blev landskendt efter et af årets mest omdiskuterede dragshows, der blev afholdt for børn på Frederiksberg Bibliotek.

“Pride er ikke bare en fest, men også en markering af retten til at være den, man er. Derfor glæder jeg mig også til at optræde på Scandic, hvor vi underholder og hygger samtidig med, at vi kan lære vores gæster en lille smule om baggrunden for pride” fortæller Diana, der også var med i DR-programmet Matchet på Mælkevejen.

Drag Battle og pride ikoner

Til brunchen bliver gæsterne sat ved forskellige borde, hvor de bliver inspireret af danske og udenlandske queer-ikoner. Publikum kommer også til at spille en rolle i selve showet. De får nemlig mulighed for at ønske sange, som de to Queens skal optræde til og kæmpe om publikums gunst. Anden halvdel af showet er nemlig en “drag-battle”. Et koncept, der er blevet perfektioneret på blandt andet Comedy Zoo i København.

Til brunchen vil der undervejs være Pride-taler fra Alberte Schmidt (Copenhagen Pride Youth), Shahzeb Asif (Sabaah) og den somatiske aktivist Alex Blum.

Billetter til drag-brunchen kan du finde her.

Har du brug for endnu mere drag-brunch i dit liv, så afholder dronningerne endnu en omgang brunch den 19. August. Denne gang på Comfort Hotel på Vesterbrogade som optakt før den store Prideparade.

Billetter til den brunch finder du her.

Læs også: Har du set musikprogrammet til Copenhagen Pride?