KULTUR

Happy Copenhagen får bevilling

Collage: Pan idræt

Happy Copenhagen har fået deres første bevilling fra Københavns Kommune og Lars Henriksen og Søren Aare Jensen, bliver projektchefer i Happy Copenhagen.

Pan Idræt og Copenhagen Pride har i maj stiftet en fælles projektorganisation for at promovere Greater Copenhagen overfor et internationalt LGBT turistpublikum.

Lars Henriksen som er formand for Copenhagen Pride vil være ansat på frivillig basis og Søren Aare Jensen som lønnet ansat.

I de nyoprettede stillinger vil Lars og Søren spille en vigtig rolle i den kommende tids arbejde med at gøre Happy Copenhagen klar til fremtidens store projekter, nemlig at blive “Partner OutCity” for World OutGames IV i Miami, Florida i 2017, og, at være værtsby for et megaevent med World Pride/EuroPride og EuroGames i 2021, når Copenhagen Pride har 25 års jubilæum.

Deres første opgaver bliver at finde samarbejdspartnere og søge fonde, puljer og projektmidler for at skabe et fundament der kan realisere de langsigtede visioner i samarbejde med bestyrelsen og øvrige frivillige.

De to hovedpersoner besidder begge personlige kvaliteter såsom empati og et udpræget ønske om inklusion uanset seksualitet, kønsidentitet, etnicitet og religion.

I forbindelse med ansættelsen i Happy Copenhagen deltager Søren ikke længere i bestyrelsesarbejdet i Pan Idræt.

Happy Copenhagen arbejder desuden på at oprette et Advisory Board med relevante personer, som kan hjælpe organisationen med at realisere vision, mål og projekter.

 

Læs også: Kig Forbi