Få regnbue/pride-smykker i dit eget design

Bettina med sin elskede hund Elva, som har lagt navn til hendes smykker.

Bettina, der står bag ELVA smykker, er en særdeles kreativ kvinde. Hendes passion har altid været smykker. Hun begyndte allerede som barn med at lave smykker, både til sine dukker og til sig selv.

På hendes hjemmeside finder du ud over armbånd, halskæder, øreringe, piercinger m.m., også pride/regnbue-smykker.

Se udvalget af regnbue/pride-smykker her.

 

Begyndte i det små

Det hele begyndte med salg til venner og bekendte og senere blev det til egen online-smykkeshop. Selv om det er en del år siden nu, er hendes passion for at lave håndlavede kvalitetssmykker stadig helt i top.

Bettina er selv en stor pige. Og da hun som teenager havde svært ved at finde smykker, som var store nok til hende, så hun et problem – mange smykker findes oftest kun i standardlængde/-omkreds. Derfor kunne hun se et marked inden for smykker til store piger/kvinder.

Derfor gik hun nu for alvor i gang med at lave smykker til store kvinder og piger i alle aldre. Bettinas mål var – og er – at lave alle typer af smykker til alle typer kvinder og mænd – i alle størrelser.

 

Hvorfor så navnet ELVA-Smykker?

Men hvad skulle hun så kalde sin online-smykke-shop? Hun fandt hurtigt på at navngive den efter sin elskede hund, Elva. En skøn fransk bulldog, som trofast yder stor og kærlig opbakning ved at ligge ved siden af og kigge med, når hun laver smykker.

Da selve ordet Elva ikke fortæller meget om, at det er smykker, kom hjemmesiden til at hedde ELVA-Smykker.dk

Noget af det specielle ved ELVA-Smykker.dk er, at du kan designe sammensætningen af dit eget smykke og få hende til at lave det for dig. Hun hjælper også med sammensætning af perler, ædelstensperler og glasperler, som er syet med vandfast tråd, så hun laver dit smykke præcist, som du vil have det.

Du kan også vælge mellem flere design i regnbue/pride-smykker på hendes hjemmeside, hvor du har mulighed for at vælge mellem materiale og længde.

På siden kan du også læse om de forskellige sten og deres virkning.

 

Se også: 50 år på tronen fortalt i smykker