SAMFUND

De skal være værter til årets Danish Rainbow Awards

Ellie Jokar og Nicholas Nybro er årets værter til Danish Rainbow Awards den 27. september i Cirkusbygningen i København.
Foto: Pressebillede

Det bliver i år Ellie Jokar og Nicholas Nybro, der skal styre slagets gang når Cirkusbygningen den 27. september danner rammen om Danish Rainbow Awards 2023.

Sammen med en lang række danske kunstnere er de to værter klar til at hylde mangfoldigheden og de mange nominerede til årets regnbuefest.

Nicholas Nybro har erfaring fra sidste år, hvor han sammen med “Veninderne” kyndigt førte publikum gennem aftenen. I år får han selskab af Ellie Jokar, som for første gang skal være vært ved Rainbow Awards.

“Nicholas gjorde det fantastisk sammen med “Veninderne” til Danish Rainbow Awards sidste år, han er skarp, sjov & afslappet på scenen. Hans komiske timing passer enormt godt til et award show, da vi aldrig helt ved hvad der sker og hvornår. Vi har i mange år undladt at genbruge værterne, da vi gerne vil forny showet fra år til år, og her kommer Ellie ind i billedet. Ellie er en multitalent, som journalist, producer og musiker. Jeg glæder mig enormt til at se, hvad de to kan skabe sammen”, fortæller Niels Holm, som er forperson for Rainbow Business Denmark, som hvert år arrangerer det store LGBT+ prisshow.

Hvem der løber med årets priser er endnu ikke afgjort. Du kan inden længe være med til at afgøre, hvem der skal belønnes med de eftertragtede LGBT+ priser.

Danish Rainbow Awards afholdes i Cirkusbygningen d. 27. september 2023. Det er endnu hemmeligt, hvilke kunstnere du kommer til at opleve.

Billetter til det store regnbue awardshow er allerede i salg. Du kan sikre dig din billet lige her.

Læs også: Sex og lyst udforskes i 23 erotiske noveller